Crema de verduras con calabaza

Crema de verduras con calabaza

Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Crema de verduras con calabaza. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Crema de verduras con calabaza is one of the most popular of recent trending meals in the world. It's appreciated by millions daily. It's simple, it's quick, it tastes yummy. They're nice and they look wonderful. Crema de verduras con calabaza is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Crema de verduras con calabaza, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Crema de verduras con calabaza delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Crema de verduras con calabaza is 8 Raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Crema de verduras con calabaza estimated approx 25 Minutos.

To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Crema de verduras con calabaza using 14 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve it.

Videoreceta: https://www.youtube.com/watch?v=986DYCw7IME
Receta sana, vegana, vegetariana y sin gluten. Crema de verduras con calabaza es tan fácil, rápida y deliciosa que en mi casa se come cada semana, sea en la comida de mediodía o en la cena, sin grasa y con tantas verduras que es ideal para quienes quieren comer saludable sin perder ni un poquito de sabor delicioso, te la recomiendo porque seguro ¡¡os va a encantar!!

Ingredients and spices that need to be Take to make Crema de verduras con calabaza:

  1. 500 g Calabaza
  2. Calabacín
  3. Puerro
  4. Pimiento Italiano
  5. Cebolla
  6. 1/4 Col o Repollo
  7. 2 Zanahorias
  8. Patata
  9. 2 Dientes ajo
  10. Sal
  11. Aceite de oliva virgen extra
  12. Cucharadita Estragón
  13. 1/2 Cucharadita comino molido
  14. Al gusto Pipas o semillas de Calabaza

Instructions to make to make Crema de verduras con calabaza

  1. Pelamos y troceamos los dientes de ajo y la cebolla, lo reservamos en un recipiente amplio, limpiamos, lavamos y troceamos el puerro que colocamos junto al ajo y la cebolla, también añadimos al mismo recipiente el pimiento bien lavado, sin semillas y troceado.
  2. Lavamos el calabacín y le retiramos parte de su piel, lo cortamos en trozos y lo reservamos. Pelamos la patata, la lavamos y troceamos, pelamos la zanahoria y la troceamos, reservamos. Retiramos la piel y semillas a la calabaza, troceamos y reservamos. Cortamos un trozo de col, le retiramos la primera hoja, troceamos, lavamos bien y la escurrimos, reservamos.
  3. Ponemos la olla exprés al fuego a temperatura media alta y le añadimos un par de cucharadas de aceite, cuando este caliente le añadimos el ajo picado, removemos y cocinamos unos segundos, seguidamente añadimos la cebolla, el puerro y el pimiento, pochamos con una pizca de sal durante unos minutos hasta que veamos que la cebolla esta transparente.
  4. Añadimos la patata y la zanahoria, rehogamos un par de minutos removiendo a menudo. Añadimos el calabacín, la calabaza y rehogamos unos minutos removiendo a menudo. Añadimos la col, el comino, el estragón y un poquito de sal, rehogamos unos minutos y seguidamente cubrimos con agua.
  5. Tapamos la olla, cuando la válvula nos indique que se ha alcanzado la presión bajamos el fuego a temperatura media, cocinamos durante 10 minutos. Cuando haya pasado el tiempo de cocinado apagamos el fuego, esperamos 3 minutos y después ya podemos retirar el vapor a la olla y abrirla.
  6. Trituramos con una batidora o turmix hasta que sea una crema fina, rectificamos de sal y especias si es necesario, aparte tostamos unas semillas de calabaza peladas en una sartén sin aceite ni nada, a temperatura media durante unos minutos sin parar de remover.
    Servimos la crema con unas semillas de calabaza por encima y un chorrito de aceite de oliva virgen extra y lista para disfrutar.

    ¡Probadla os va a encantar!

As your experience and also self-confidence grows, you will certainly discover that you have much more natural control over your diet plan and adapt your diet to your personal tastes over time. Whether you intend to offer a recipe that utilizes fewer or even more ingredients or is a little more or less zesty, you can make basic modifications to attain this goal. Simply put, begin making your recipes on schedule. As for fundamental food preparation abilities for newbies you don't need to learn them yet only if you master some straightforward cooking strategies.

This isn't a complete overview to quick and also simple lunch dishes however its great something to chew on. With any luck this will get your imaginative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that's going to wrap this up with this exceptional food Easiest Way to Prepare Favorite Crema de verduras con calabaza. Thank you very much for reading. I am sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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